|
مشاهده پست های بدون جواب | نمایش مبحث های فعال
| نویسنده |
پیغام |
|
HANIEH
|
موضوع پست: Re: دوست داری الان کجا باشی و با چه کسی ؟ ارسال شده در: سه شنبه 4 بهمن 1390, 11:21 am |
|
تاریخ عضویت: شنبه 10 دی 1390, 1:46 pm پست ها : 874 محل سکونت: کرمان
سپاسگذاری کرده اید: 892
سپاسگذاری شده: 944 مرتبه در 538 پست
كدوم فال؟: فال حافظ
|
|
پیش معلم شیمی ام
_________________ من پیغام ارادتم را بادودبه تو میرسانم نمیدانم آن سو برای شما تکه چوبی هست؟ من اینجا جنگلی را به آتش کشیده ام
مخلص دوستام هستم دنیای مجازیه هرچیزی توش دیده میشه پس آرام باش و به اتفاقات لبخند بزن
|
|
| بالا |
|
 |
|
haji_hoseinrazavi
|
موضوع پست: Re: دوست داری الان کجا باشی و با چه کسی ؟ ارسال شده در: سه شنبه 4 بهمن 1390, 11:30 am |
|
تاریخ عضویت: شنبه 15 خرداد 1389, 7:19 am پست ها : 5960 محل سکونت: تهران-طهران.تحران-طحران
سپاسگذاری کرده اید: 1820
سپاسگذاری شده: 4971 مرتبه در 2568 پست
|
|
صحن گوهر شاد پیش امام رضا
_________________ میدانم! میدانم که گنه کارم اما چه کنم که گنهم سر گردانی از حیرت عشق توست میدانی! میدانی که در جست و جوی توام شب و روز تورا در ذات خود میجویم تو کجایی تو کجایی که من بی تو سرگشته گشتم
دلنوشته های یک مرد...
]
|
|
| بالا |
|
 |
|
zosha
|
موضوع پست: Re: دوست داری الان کجا باشی و با چه کسی ؟ ارسال شده در: شنبه 7 بهمن 1390, 12:16 am |
|
تاریخ عضویت: جمعه 29 مهر 1389, 1:23 am پست ها : 10369 محل سکونت: تــــــــو دل عشــــقم
سپاسگذاری کرده اید: 9378
سپاسگذاری شده: 9252 مرتبه در 4315 پست
|
|
مهاباد پیش اقام

کاش میشد به تو یک نامه نوشت
نامه را دست خدا داد که باور بکند...
بی تو من در ترک آیینه ها میشکنم
کاش میشد که خدا،
آخر نامه به جای من امضا بکند تو فقط مال منی فقـــــــــــــــــــــــــط مـــــــــــــــــــــــن
|
|
| بالا |
|
 |
|
@lead
|
موضوع پست: Re: دوست داری الان کجا باشی و با چه کسی ؟ ارسال شده در: شنبه 8 بهمن 1390, 10:27 am |
|
سپاسگذاری کرده اید: 3124
سپاسگذاری شده: 3286 مرتبه در 2016 پست
كدوم فال؟: فال چوب
|
|
کربلا .حرم مطهرامام رضا.

دیگر نمیگویم: گشتم نبود...نگرد نیست!
بگذار صادقانه بگویم: اتفاقا بود! فقط مال ما نبود...!
شما بگردید... لابد مال شماست....!
یه روز وقتي به گل نيلوفر نگاه مي کردم ترس تموم وجودمو برداشت که شايد منم يه روزمثل گل نيلوفر تنها بشم! سريع از کنار مرداب دور شدم. حالا وقتي که ميبينم خودم مرداب شدم دنبال يه گل نيلوفر مي گردم که از تنهايي نميرم و حالا مي فهمم ... گل نيلوفر مغرور نيست اون خودشو وقف مرداب کردم
http://nahid.samenblog.com
|
|
| بالا |
|
 |
|
elnaz
|
موضوع پست: Re: دوست داری الان کجا باشی و با چه کسی ؟ ارسال شده در: یکشنبه 9 بهمن 1390, 8:20 pm |
|
تاریخ عضویت: پنج شنبه 13 خرداد 1389, 1:44 pm پست ها : 7366 محل سکونت: تهران
سپاسگذاری کرده اید: 4141
سپاسگذاری شده: 7969 مرتبه در 3892 پست
|
|
دوست دارم برم مسافرت جاش فرقی نداره
با خانواده یا دوستان
| بالا |
|
 |
آمار پست در حال مشاهده | چه کسی حاضر است ؟ | مدیر انجمن |
| تعداد صفحات: صفحه 11 از 11 تعداد پست ها: 95 پست
| کاربران حاضر در این انجمن: بدون كاربران آنلاین و 0 مهمان
| مدیر انجمن: fari |
|
شما نمی توانید مبحث جدیدی در این انجمن ایجاد کنید شما نمی توانید به مباحث در این انجمن پاسخ دهید شما نمی توانید پست های خود را در این انجمن ویرایش کنید شما نمی توانید پست های خود را در این انجمن حذف کنید شما نمی توانید فایل های پیوست در این انجمن ارسال کنید
|
|