|
مشاهده پست های بدون جواب | نمایش مبحث های فعال
| نویسنده |
پیغام |
|
fataneh
|
موضوع پست: Re: *یه خط واسه کسی که دوستش داری بنویس* ارسال شده در: پنج شنبه 18 شهریور 1389, 4:08 pm |
|
تاریخ عضویت: پنج شنبه 28 مرداد 1389, 10:08 am پست ها : 1166 محل سکونت: هر جایی که عـــــــــشق باشد...
سپاسگذاری کرده اید: 5789
سپاسگذاری شده: 1685 مرتبه در 655 پست
كدوم فال؟: فال حافظ
|
|
باران تنها بهانه ای است تا چند لحظه زیر چترم بمانی .... کاش تا ابد باران ببارد.
_________________ باغبان
در باز کن،من مرد گلچین نیستم
من اسیر یک گلم
دنبال هر گل نیستم!
|
|
| بالا |
|
 |
- کاربران زیر از کاربر محترم fataneh به خاطر این پست سپاسگذاری کرده اند
Jojo (پنج شنبه 18 شهریور 1389, 4:11 pm)
|
fataneh
|
موضوع پست: Re: *یه خط واسه کسی که دوستش داری بنویس* ارسال شده در: پنج شنبه 18 شهریور 1389, 4:10 pm |
|
تاریخ عضویت: پنج شنبه 28 مرداد 1389, 10:08 am پست ها : 1166 محل سکونت: هر جایی که عـــــــــشق باشد...
|
|
تقدیم به کسی که یادش هرلحظه در خیالم ماندگار است... دوسسسسسسستتتتتتتتتتت دارم
_________________ باغبان
من اسیر یک گلم
دنبال هر گل نیستم!
|
|
| بالا |
|
 |
|
fataneh
|
موضوع پست: Re: *یه خط واسه کسی که دوستش داری بنویس* ارسال شده در: پنج شنبه 18 شهریور 1389, 4:19 pm |
|
|
|
بهترین جمله ای که میتونم بگم : نمیتونم با هیچ کس تودنیا عوضت کنم. عشق ماندگار من دوست دارم.
_________________ باغبان
من اسیر یک گلم
دنبال هر گل نیستم!
|
|
| بالا |
|
 |
|
haji_hoseinrazavi
|
موضوع پست: Re: *یه خط واسه کسی که دوستش داری بنویس* ارسال شده در: پنج شنبه 18 شهریور 1389, 5:11 pm |
|
تاریخ عضویت: شنبه 15 خرداد 1389, 7:19 am پست ها : 5930 محل سکونت: تهران-طهران.تحران-طحران
سپاسگذاری کرده اید: 1776
سپاسگذاری شده: 4866 مرتبه در 2529 پست
|
|
کسی که من دوسش دارم رفته مسافرت امروز روزه اوله که رفته ولی خیلی دلم براش تنگه خیلی هواشو کردم بهش میگم عاشقتم و بی تو زندگی بی معناست
_________________ میدانم! میدانم که گنه کارم اما چه کنم که گنهم سر گردانی از حیرت عشق توست میدانی! میدانی که در جست و جوی توام شب و روز تورا در ذات خود میجویم تو کجایی تو کجایی که من بی تو سرگشته گشتم
دلنوشته های یک مرد...
]
|
|
| بالا |
|
 |
|
farfari
|
موضوع پست: Re: *یه خط واسه کسی که دوستش داری بنویس* ارسال شده در: پنج شنبه 18 شهریور 1389, 8:30 pm |
|
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 شهریور 1389, 12:24 pm پست ها : 8313 محل سکونت: همه ی جای ایران سرای من است ..........
سپاسگذاری کرده اید: 5991
سپاسگذاری شده: 4510 مرتبه در 2625 پست
|
|
زندگي بي تو محال است تو بايد باشي
bia 2 sms bazi
|
|
| بالا |
|
 |
|
Jojo
|
موضوع پست: Re: *یه خط واسه کسی که دوستش داری بنویس* ارسال شده در: جمعه 19 شهریور 1389, 7:59 am |
|
تاریخ عضویت: جمعه 11 تیر 1389, 5:11 pm پست ها : 12413 محل سکونت: تودل حسینــــــــــــــــــــــــــم
سپاسگذاری کرده اید: 15455
سپاسگذاری شده: 11584 مرتبه در 5962 پست
|
|
دلممممممممممم واااااااااااست تنگیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییده
_________________ ديوانــ ـــه ام عجيبـــ ـم ترجيح ميدهم كسی مرا نفهــــ ــــمد... لب بر چشمانت ميگذارم تا ببينم به كجا می كشانی مــــ ـــــــرا....... دلم شمارشهای نفســـ ـــ ــــت را ميخواهد... و اكرانِ دو نفـــره و پشتِ سرِ همِ عريـــ ــــــان كردنِ دلتنگی و يك بغــــــ ـــــل نگاه، جلوی ِ چشـ ـــــمانِ خيره شـــــــ ـــده ام!
|
|
| بالا |
|
 |
|
ice
|
موضوع پست: Re: *یه خط واسه کسی که دوستش داری بنویس* ارسال شده در: جمعه 19 شهریور 1389, 7:34 pm |
|
تاریخ عضویت: سه شنبه 15 تیر 1389, 8:39 am پست ها : 4403 محل سکونت: Tehran
سپاسگذاری کرده اید: 2573
سپاسگذاری شده: 3763 مرتبه در 1915 پست
كدوم فال؟: استخاره
|
|
آنقدر باورت دارم که وقتی می گویی باران ! خیس می شوم !!!
_________________ يا هو یا من لا هو الا هو
من که کوه غصه ام ولی یه جور سر می کنم تو فقط بخواه که از من دیگه نفرین نکنم
آره تو فقط برو که تنها فکرم همینه تا ببینم کی پس از تو توی قلبم می شینه .
|
|
| بالا |
|
 |
|
haji_hoseinrazavi
|
موضوع پست: Re: *یه خط واسه کسی که دوستش داری بنویس* ارسال شده در: جمعه 19 شهریور 1389, 8:49 pm |
|
تاریخ عضویت: شنبه 15 خرداد 1389, 7:19 am پست ها : 5930 محل سکونت: تهران-طهران.تحران-طحران
سپاسگذاری کرده اید: 1776
سپاسگذاری شده: 4866 مرتبه در 2529 پست
|
|
کجایی که بی تو آواره ی کوچه و خیابانم جای النازم خیلی خالیه
_________________ میدانم! میدانم که گنه کارم اما چه کنم که گنهم سر گردانی از حیرت عشق توست میدانی! میدانی که در جست و جوی توام شب و روز تورا در ذات خود میجویم تو کجایی تو کجایی که من بی تو سرگشته گشتم
دلنوشته های یک مرد...
]
|
|
| بالا |
|
 |
|
farfari
|
موضوع پست: Re: *یه خط واسه کسی که دوستش داری بنویس* ارسال شده در: شنبه 19 شهریور 1389, 12:15 am |
|
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 شهریور 1389, 12:24 pm پست ها : 8313 محل سکونت: همه ی جای ایران سرای من است ..........
سپاسگذاری کرده اید: 5991
سپاسگذاری شده: 4510 مرتبه در 2625 پست
|
|
بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم ....
bia 2 sms bazi
|
|
| بالا |
|
 |
آمار پست در حال مشاهده | چه کسی حاضر است ؟ | مدیر انجمن |
| تعداد صفحات: صفحه 26 از 204 تعداد پست ها: 1831 پست
| کاربران حاضر در این انجمن: بدون كاربران آنلاین و 0 مهمان
| مدیر انجمن: یاس |
|
شما نمی توانید مبحث جدیدی در این انجمن ایجاد کنید شما نمی توانید به مباحث در این انجمن پاسخ دهید شما نمی توانید پست های خود را در این انجمن ویرایش کنید شما نمی توانید پست های خود را در این انجمن حذف کنید شما نمی توانید فایل های پیوست در این انجمن ارسال کنید
|
|